Op un Solex door Maas & Waal da's gaaf!

Een dagje heerlijk met vrienden of collega's rondtouren op een solex of gewoon lekker een dagje nostalgisch met z'n tweetjes uitwaaien door het Gelderse landschap  nabij de Betuwe of Brabant. Een bijzonder dagje uit voor natuurliefhebbers.Startpunt vanuit solex museum Warempel biedt u de mogelijkheid om bij de mooie gerestaureerde RK kerk links of rechtsaf de dijk op te gaan en genieten van het recreatie of natuurgebied Aan te bevelen is rechtsaf te gaan richting de mooie stuw bij Lith. Zo kunnen we de hele dijk volgen tot we weer bij recreatiegebied uitkomen. Terug naar Warempel waar we lekker kunnen napraten over de ervaring van de solex want solex rijden is genieten.

Get Adobe Flash player

Solex Museum "Nostalgisch"

Wij zijn een specialist in solex verhuur.Onze mogelijkheden lopen uiteen van induviduelen verhuur tot gezelschappen van 40 personen meer kan ook maar dan moeten we even overleggen     U bent zeven dagen per week welkom bij Warempel  voor een toer door Maas en Waal (midden Nederland) Betuwe of Brabant .

Daarnaast hebben we een klein nostalgisch gezellig museum met een mooie collectie Solexen uit de periode 1948 tot ca 2000 die een aardig beeld geven van de ontwikkeling van de solex in de naoorlogse periode van de vorige eeuw.

Bezoek aan het museum is uitsluitend mogelijk op afspraak.Wij hebben de gelegenheid om maximaal 20-30 bezoekers gelijktijdig te ontvangen.

Als het weer het toelaat kunt u gebruik maken van het gezellige terras bij het museum.Op speciale wensen willen we zo veel mogelijk ingaan.Ook helpen we u graag bij het uitwerken van een dag programma voor uw uitje in het land van Maas en Waal

 Bij onze klanten is een combinatie van solexhuur,in combinatie met een bezoek aan het museum zeer populair.Het vormt een compleet,gezellig uitje.Een tocht op de solex door het land van maas en waal met zijn mooie natuur,oude hisstorische stadjes en rustieke dorpjes afronde,met een bezoek aan ons museum en een gezellige afsluiting met eventueel een drankje.

    Vertrek1964-5-2012 vrij_gezellen-feest_Cor_van_Summeren_001

Wie is er online...

We hebben 7 gasten en geen leden online

Laatste nieuws...

Einde Solexverhuur
Einde Solexverhuur

Door de hoge verzekeringskosten en corona crisis zijn wij genoodzaakt  om te stoppen. Ied [ ... ]

Lees verder...
Bekijk alle nieuwsberichten (archief)