Op un Solex door Maas & Waal da's gaaf!

Een dagje heerlijk met vrienden of collega's rondtouren op een solex of gewoon lekker een dagje nostalgisch met z'n tweetjes uitwaaien door het Gelderse landschap  nabij de Betuwe of Brabant. Een bijzonder dagje uit voor natuurliefhebbers.Startpunt vanuit solex museum Warempel biedt u de mogelijkheid om bij de mooie gerestaureerde RK kerk links of rechtsaf de dijk op te gaan en genieten van het recreatie of natuurgebied Aan te bevelen is rechtsaf te gaan richting de mooie stuw bij Lith. Zo kunnen we de hele dijk volgen tot we weer bij recreatiegebied uitkomen. Terug naar Warempel waar we lekker kunnen napraten over de ervaring van de solex want solex rijden is genieten.

Get Adobe Flash player

Solexverhuur en Museum Warempel

Wij starten en eindigen altijd bij Warempel

Met koffie of thee met wat lekkers, word eerst de veiligheid en bediening en het berijden van de solex uitgelegd. Al onze solex rijders dienen in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of bromfiets certificaat.

Route is aanwezig ( anders in overleg )

(Prijzen) kijkt u bij prijzen en arrangementen.Wij van Warempel wensen u een veilige en gezellige dag toe.

Bij al onze solex tochten en solex arrangementen krijgt de groep bij aankomst, vooraf aan de huurtijd een goede instructie met een proefrit op het Hanze plein aangeboden. Pas nadat 1of meerdere (groepen) bij onze ontvangst ruimte, onder het genot van koffie / thee met wat lekkers , uitleg heeft gehad over de te rijden route gaat de solex tocht van start. Voor we weg rijden maken we gezamenlijk een mooie foto (hopelijk ) om als herinnering mee naar huis te nemen. Daarna gaat de solex tocht van start. Met of zonder begeleiding wat u wilt, wij blijven altijd in de buurt voor evt. pech, al onze gasten krijgen deze service aangeboden.

Belangrijk al onze solex rijders moeten vooraf tekenen voor eigen risico. Kijk bij voorwaarden. 

solex verhuur

Wie is er online...

We hebben 2 gasten en geen leden online

Laatste nieuws...

Einde Solexverhuur
Einde Solexverhuur

Door de hoge verzekeringskosten en corona crisis zijn wij genoodzaakt  om te stoppen. Ied [ ... ]

Lees verder...
Bekijk alle nieuwsberichten (archief)